La Piadina a luat nastere, in anul 2010, dintr-o mare pasiune pentru piadina artizanala. Oferim un produs bogat si complet, care poate sa multumeasca toate gusturile, datorita meniului nostru variat.

Secretul nostru este reteta originala de aluat, care face ca piadina noastra sa fie delicioasa. In momentul de fata avem trei tipuri de blaturi (alb, integral si de post), dezvoltate ca urmare a cererii din piata.

Avem scopul de a oferi clientilor nostri placerea unei traditii culinare tipic italiene.

La Piadina este locul ideal pentru a petrece pauza de masa sau pentru a lua o gustare rapida în timpul zilei. Un loc unde placerea de a manca bine este însotita de un mediu prietenos si familiar.

Lucram cu pasiune si daruire pentru a oferi clientilor nostri gustul adevaratei piadine. Aluatele noastre sunt mereu proaspete, preparate si coapte în fiecare zi, pentru a asigura un produs de calitate.

Ingredientele pe care le folosim pentru piadinele noastre sunt proaspete si atent selectionate. Mezeluri, brânzeturi, legume si multe alte produse delicioase te asteapta. Poti sa alegi dintre piadinele de pe meniu sau poti sa comanzi o piadina personalizata.