La Piadina trece pe masini electrice

La Piadina trece pe masini electrice

La Piadina a achizitionat prima masina electrica (cu „zero emisii”) din dorinta de a contribui la dezvoltarea transportului ecologic in orasul Cluj-Napoca si mentinerea vitalitatii mediului inconjurator. Pe viitor, La Piadina intentioneaza sa isi largeasca flota de autovehicule electrice si sa renunte intr-o masura cat mai mare la transportul conventional.

Faptul ca masinile electrice prezinta costuri reduse de intretinere constituie un alt mare avantaj pe care compania noastra urmareste sa il valorifice in beneficiul clientilor prin mentinerea celor mai inalte standarde si a unor preturi avantajoase.

„Dincolo de grija de a oferi produse autentice si sanatoase clientilor nostri, avem si datoria de a ocroti mediul inconjurator si de a promova transportul ecologic”, a declarat Oscar Governatori, fondatorul La Piadina.

La Piadina este o franciza a companiei Superpizza SRL, care opereaza trei locatii proprii in Cluj-Napoca (bulevardul Eroilor nr. 12, strada Vasile Goldis nr. 1 si strada Regele Ferdinand 37) si a deschis pana in prezent in regim franciza mai multe locatii in orasele Cluj-Napoca (Food Court Iulius Mall, bulevardul 21 Decembrie), Botosani, Targu Mures si Iasi.

La Piadina s-a nascut in 2010 dintr-o mare pasiune pentru piadina artizanala si din dorinta de a oferi clujenilor un produs traditional italian, ale carui secrete au fost aduse tocmai din tara natala, Italia, de catre fondatorul companiei, domnul Oscar Governatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.